Nikoline og jeg droener afsted paa Honda motorcyklen. Nikoline sidder foran mig og holder ved styret! Landskabet passerer forbi i rasende fart – saadan foeles det ihvertfald – men det foeles rart og helt sikkert, at koere her! Nikoline synes det er sjovt – hun peger og snakker og fortaeller en masse. Det er dejligt at maerke den varme luft i ansigtet – og fornemme duftene. Hvis det var lidt varmere i Danmark – kunne jeg godt blive fristet til at koebe en motorcykel, sidder jeg og taenker!

Lidt henne af vejen gaar der 2 hoener. Vi dytter (- det goer man meget her!). Den ene hoene gaar til den ene side, den anden gaar til den anden side. Men lige da vi passerer dem, ombestemmer den ene hoene sig – den flyver op – og rammer Nikoline paa skulderen! Heldigvis skete der ingenting – hoenen overlevede – og Nikoline grinedesmiley

Koereturen har vi snakket meget om – “Far kan du huske dengang vi koerte paa motorcykel?” “Kan du huske den hoene der ramte mig?”

“Ja Nikoline – det kan jeg godt – det var en god tur – var det ikk?”

Hans