Klokken lidt over 3 om morgenen begynder den foerste hane at gale. Langsomt men sikkert faar den resten af omraadets haner vaekket – og tro mig – i Filippinerne er det et utroligt stort antal! Hanegalssymfonien topper omkring klokken 7 hvor alle mulige andre stoejkilder begynder at overtage lydbilledet!

Og der er rigtig mange haner i Filippinerne. Officielt er det basketball der er sport no. 1 – men uofficielt er det hanekamp – hvis man altsaa kan kalde det sport – passion er det ihvertfald. Og alle familier med respekt for sig selv har mindst et par haner til at spankulere rundt! Og der bliver kaelet for baesterne – isaer maendene her har en stor forkaerlighed for haner! Og det er det samme alle de steder vi har vaeret!

Men hvorfor pokker begynder “den” hane at gale allerede klokken 3 – den vaekker jo resten af horden af haner – taenker man – og vender sig om og sover videre!!!!

Hans Brok Brandi