Saa har vi sagt farvel til vores nytaarsoe og farvel til oen, hvor vi var sammen med Hanne og Tommy i en uge.

Et eller andet sted er det jo fantastisk de gange, vi har kunnet moedes rundt omkring i Verdenen med dem: Danmark, Australien, Vietnam og nu ogsaa Filippinerne. Det goer, at Verdenen foeles lidt mindre.

Det var nogle hyggelige dage med god mad, sjov og snak. Heldigvis naede vi baade en rigtig god snorkeltur og en god gaatur oen rundt, foer vi fik nogle dage med storm- og regnvejr. Det var lige foer, at de varslede , at en tyfon ville komme og at vi ikke kunne forlade oen. Heldigvis blev det kun til en storm og vi slap afsted, foer den kom.

Vi opnaede ogsaa nogle fortrinlige middage. Hanne og Tommy havde instrueret en kok i at lave flaeskesteg nytaarsaften, saa den fik paa alle tangenter med vin, suppe til forret og ostekage til dessert.

Man bliver altid en anelse soergmodig, naar man skal sige farvel til en soester og svoger, man ser saa sjaeldent. Om maengden af timer tilbragt sammen hurtigt kommer op paa det samme, som vi er sammen med saa mange andre. Boernene kommer ogsaa altid til at savne dem frygtelig bagefter. Baade den gode stemning, den megen opmaerksomhed og den megen nus og kilden. Den gode nyhed er, at vi skal se dem igen til september, hvor de kommer paa besoeg i Danmark igen.

Dejligt at kunne glaede sig til det og i forhold til interval, vi plejer at ses, er der jo pludselig ikke saerlig lang tid.

Vi er allerede begyndt at glaede os………….

Mette Brandi