OPLEVELSER og ERFFARINGER PAA TUREN GENNEM EUROPA OG ASIEN:

– Security i Koebenhavns Lufthavn efterlyste Frederik ude ved gaten, fordi de havde spottet, at han havde taget `DANGEROUS EXPLOSIVES` med i sin rygsaek. Ret dramatisk indtil de havde indentificeret 7 stjernekastere 3 nytaarspoppers i hans bagage, som saa desvaerre blev efterladt paa dansk jord.

– Stewardessen i flyet paa vej til Hong Kong sproejtede Hans` sokker (mens han sov) med parfume af hensyn til de andre passagerer.

– Ved ankomst til Hong Kong International Airport sponser Frederik afsted paa toilet. Da han ikke er kommet tilbage efter 20 minutter bliver resten af familien noget urolige, da de ved at smukke drenge af og til bliver kidnappet. De finder ham ganske `laid back` i faerd med grundigt at vaske haender. Efter hans udsagn var der koe paa toilettet.

– Mette ved, hvordan man sniger sig til at lave rygstabiliserende oevelser bag en soejle ved Burger King – Hong Kong. Frederik hjalp, saa hun ikke skulle foele sig alt for maerkelig.
Mathilde har overlevet mavekramper en hel dag i Hong Kong. Havde dog nok kraefter til at banke sin mor soender og sammen i dobbelt kabale. Hun har paa turen i en alder af 14 aar endelig laert at trykudligne, naar hun lander med flyet.

Nikoline sprudler som den enste af energi under vores 31 timers lange rejse. Hun styrer med haard haand alle boardingcards.

Vi er alle nu ankommet til Manila i god behold. De store piger skal lige vaenne sig til lugtene, alle bilerne og de mange ret fattige folk. Mette insisterer paa at faa pizza og den slags, da det ikke var muligt, spiste hun en halv skaal “plain rice”. Maendene er fuldstaendig eksperimenterende med fremmedartet mad og tager alt i stiv arm. Nikoline vil vist allerhelst hjem. Hun holder konstant vagt, saa der ikke bliver stjaalet noget fra os.

I morgen nat tager vi en airconbus til Banaue, hvor der er masser af meget flotte risterasser.

Det glaeder vi os alle til.

Store knus fra familien Brok-Brandi